Abordatge Tisular de l'osteopatia, Mà a Mà

Mà a Mà Abordatge Tisular de l'osteopatia Osteopatia

L'Abordatge Tisular de l'Osteopatia és el fruit de la investigació de Pierre Tricot, fisioterapeuta i osteòpata. Pierre ha posat en evidència que els teixits vius en són conscients i que hi podem establir comunicació a través de la palpació de teixits profunds.

El nucli del mètode és considerar que allò que el cos és capaç de generar un símptoma (crear), és capaç recuperar la salut (des-crear). El símptoma és un sistema de protecció. Si aconseguim alliberar la causa arrel del desordre, el sistema desapareix. Aleshores ens enfoquem a restaurar la salut i el funcionament adequat del cos, en lloc de la malaltia i el símptoma.

L'objectiu del mètode és alliberar les principals zones de retenció impedint el funcionament correcte del sistema corporal.

L'harmonització es produeix amb una lleugera compressió que permet que els teixits s'alliberin.

Una cosa típica d'aquest mètode: els criteris de palpació de la terapeuta

Una gran etapa de la investigació de Pierre Tricot ha estat constatar que els teixits del cos responen a la qualitat de la presència de l'osteòpata, a la manera que aquest maneja i dirigeix ??la seva atenció dins de l'estructura i la intenció que té quan entra en relació amb les estructures corporals del pacient. Per això, Pierre Tricot ha establert i desenvolupat el que ell anomena "els criteris de palpació" que el terapeuta estableix durant el tractament, és a dir: ancoratge, presència, atenció i intenció.

Més informació sobre Abordatge Tisular
https://www.abordaje-tisular.es/ (ES)

https://www.approche-tissulaire.fr/ (FR)

Whatsapp Tancar

Hola, en què et puc ajudar?

Obrir Xat