Mà a Mà Menorca, Informació pràctica

Mà a Mà Informació pràctica

Quin és el preu d'una sessió i quant dura aproximadament?  

Adults
primera sessió: €55 
seguiment: €50 - aprox. 1 hora

Nens:
primera sessió: €50 
seguiment: €45 - aprox. 45 min

Com he de venir vestit? 

El millor és venir amb roba còmoda, estil roba esportiva. Eviteu els texans o altres pantalons amb costures rígides.

Puc pagar amb targeta?

Només es pot pagar en efectiu, amb transferència o bizum.

Amb quanta antelació puc acudir a la cita?

A Mà a Mà no hi ha cap sala d'espera. Tot i això, sempre hi ha un quart d'hora entre dues cites.

Amb quina freqüència he de venir? 

Per optimitzar els efectes del tractament, és recomanable fer almenys dues sessions. En aquesta segona sessió, podrem verificar si les correccions han estat ben integrades al cos o, si escau, fer front a les compensacions que el cos pugui haver posat en marxa per adaptar-se al desequilibri inicial.

Per regla general, es recomana entre 2 o 3 setmanes entre la primera i la segona sessió (per a adults, menys per a nens). Sovint aquestes dues sessions es completen amb una tercera un mes després de la darrera sessió.

El seguiment sempre es discuteix amb el client i depèn de les vostres necessitats.

Com es desenvolupa una sessió?

Durant una sessió, sempre comencem amb una conversa per traçar el problema. Després és el moment del tractament. En una mateixa sessió podem anar del cap al sacre, passant per l'esquena i acabant per un peu o mà, encara que no sempre és el lloc on el pacient percep el dolor. Totes les parts poden ser importants per equilibrar el pacient.

A causa dels mètodes de tractament que utilitzem, en què l'eix cranosacre és molt important, una sessió sempre comença i finalitza al crani o el sacre on es verifiquen les correccions realitzades.

Al final ens prenem un moment per donar feedback de la sessió i per determinar un pla de tractament.

Si és necessari i/o es desitja, es poden oferir consells sobre estil de vida, alimentació, activitat física o derivar a altres professionals.

Què passa si he de cancel·lar la sessió?

Si per alguna raó no pots assistir o necessites reprogramar la teva cita, us demanem i agraïm enormement la notificació de 24 hores abans de la cita; en cas contrari, cal pagar el 30% de la sessió perduda.

Si cancel·lo, puc fer que una altra persona vingui al meu lloc? 

Sí, però sempre consultant prèviament el terapeuta.

No n'estic segur si és per a mi, què puc fer? 

Oferim sessions gratuïtes de 15 minuts on ens podem conèixer i/o on podeu obtenir una sessió de franc de prova curta. Feu clic aquí per reservar la vostra sessió gratuïta.

Què he de fer després d'una sessió?

És recomanable beure aigua després d'una sessió, i els dies següents, per ajudar el cos a drenar les toxines que s'hauran alliberat durant la sessió.

En la mesura que sigui possible, el repòs és imprescindible. Si no et pots permetre un descans total, almenys procura moderar les teves activitats físiques

Whatsapp Tancar

Hola, en què et puc ajudar?

Obrir Xat