Mà a Mà

Mà a Mà Mà a Mà salut i benestar Mà a Mà
Salut i benestar

Sóc Lena, vaig néixer a Bèlgica i visc a Menorca.

A Mà a Mà, reuneixo els meus coneixements i la meva experiència com a terapeuta.

Ajudo a nens i adults que experimenten malestar físic o emocional perquè trobin benestar al seu cos i ment.
Per a més informació sobre els tres corrents principals que caracteritzen els meus tractaments, consulteu l'apartat “la base”.

Mà a Mà és un espai dedicat a la salut i el benestar, on les persones venen per trobar benestar, en cos i ment, i on es tenen en compte tots els aspectes de la seva salut i benestar.
Proposo un espai on hi hagi diàleg i intercanvi.

Les sessions es poden desenvolupar en espanyol, francès, anglès, alemany, holandès i català.

Formació de Lena

El camí cap a Mà a Mà

De psicologia a teràpia manual

Sempre he tingut gran interès com a terapeuta per treballar globalment el cos i la ment. Durant la meva trajectòria professional, vaig tenir l'oportunitat d'enfocar-me primer en la ment, ja que vaig iniciar la meva carrera com a psicòloga clínica.

Des del principi, vaig treballar tant amb adults com amb nens i famílies. Els meus primers pacients tenien principalment una necessitat d'acompanyament psicològic, però vaig treballar en serveis on el benestar físic també era molt present. Concretament: el Servei d'oncologia pediàtrica (infants amb càncer), la Casa de la Infància i els serveis per a persones amb discapacitat.

Durant un llarg viatge, vaig trobar el massatge tailandès. Després vaig fer un curs intensiu d'un mes a Tailàndia i vaig seguir amb un curs d'especialització (el massatge tailandès per a problemes occidentals) a Itàlia. Vaig portar aquesta nova habilitat a Bèlgica i vaig dirigir els meus massatges, principalment a dones que acaben de donar a llum, per donar-los un moment de relaxació, de pausa i de connexió amb elles mateixes.

Mètode Poyet i Osteopatia, Mà a Mà

Cap a l'Osteopatia

Vaig descobrir el Mètode Poyet rebent un tractament i em van fascinar els efectes, però també la seva subtilesa, precisió i originalitat.

Vaig decidir formar-me durant quatre anys en aquest mètode i així vaig entrar en el món de l'Osteopatia.

Durant els meus estudis, ja vaig obrir la meva pròpia consulta a Bèlgica, a temps parcial, alhora que treballava com a psicòloga. En acabar la meva formació, em vaig dedicar per complet a la meva pròpia consulta.

Quan vaig descobrir l'abordatge tissular de l'osteopatia, creat per Pierre Tricot, es va col·locar una peça important del puzle entre totes les meves experiències i coneixements.

Pierre Tricot concedeix una gran importància al treball propi del terapeuta, que està entrenat per dirigir i focalitzar la teva presència, intenció i atenció durant una sessió. Aquest mateix enfocament és una part important dels meus tractaments.

 Lena practicant Tai chi

Treballar amb un terapeuta

Per continuar desenvolupant la meva presència terapèutica, li dono molta importància  a formar-me a través de la meditació i a  l'Escola “l'Art du Chi” (l'art de l'energia vital).

En aquesta escola s'aprèn el Tai-txi, el Qi gong i hi ha cursos especials dissenyats per a terapeutes en què, entre altres coses, s'ensenyen tècniques per poder ancorar-se bé com a terapeuta durant la sessió.

Mà a Mà. Salut i benestar

Mà a Mà. Salut i benestar.

Vaig triar aquest nom per d’escriure el que proposo com a terapeuta.

El nom simbolitza un espai on tant el malestar físic com el malestar anímic té importància, tant la teràpia manual com la psicologia.

Mà a mà treballem junts, el terapeuta i el client.

El nom també fa referència al tractament manual amb les meves mans, que és el nucli de la sessió.

Al logo les meves mans formen una papallona, ??símbol de la suavitat i la cura amb què les meves mans realitzen la sessió.

Benvinguts a Mà a Mà. Salut i benestar.

Whatsapp Tancar

Hola, en què et puc ajudar?

Obrir Xat