Mandíbula y odontologia, Mà a Mà, Menorca

Mà a Mà La mandíbula i l'odontologia

Les sessions ajuden a:

  • resoldre problemes d'ortodòncia.
  • acompanyar intervencions ortodòncies.
  • els ossos del crani a adaptar-se als canvis ortodòncics creats en fer servir un aparell dental.
  • reduir tensions causades per bruxisme.

Amb la teràpia manual obtenim molt bons resultats amb problemes d'ortodòncia, tant en adults com en nens. Al camp de la prevenció, el tractament afavoreix un bon desenvolupament, fins i tot en nadons des dels primers mesos de vida.

Així mateix, si calen intervencions d'ortodòncia, notem que les sessions acompanyen molt bé el procés. Treballem els ossos del crani, l'articulació de la mandíbula, les primeres cervicals, l'os hioide, per alliberar les tensions i donar espai.

Notem que els tractaments sovint poden estalviar molt de temps i diners quan el reequilibri dóna a les dents una nova oportunitat de prendre el seu espai.

Tensió de la mandíbula o problemes d'ortodòncia

A més, quan sigui necessària una operació o un aparell dental, el tractament ajuda tots els ossos del crani a adaptar-se als canvis ortodòncics creats.

Aquests tractaments estan dirigits tant a adults com a nens. En nens, els resultats poden ser sorprenents i ràpids per la capacitat d'adaptació alta. Si són menors de dotze anys i la forma de la boca encara no està determinada, tenen encara més marge de millora amb un tractament.

Whatsapp Tancar

Hola, en què et puc ajudar?

Obrir Xat